• وبلاگ : گل دختر
  • يادداشت : نجات
  • نظرات : 2 خصوصي ، 9 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    آفرين به اين مدير وبلاگ كه جواب هاي قانع كننده اي به مخالفين دولت نهم وانشاالله دهم ميدهد.

    + eddieneed 
    توجه شما رو به مناظره بعدي جلب ميكنم!
    + دوست 

    امروز بعد از ظهر پيامکي دريافت کردم مبني بر اينکه آقاي مير حسين موسوي سيد نيست. تعجب کردم به آدرس وبلاگي که اين مطلب را منتشر کرده بود مراجعه کردم و ديدم نويسنده يادداشت کوتاهي نوشته مبني بر اين که در شناسنامه آقاي موسوي به سيد بودن ايشان اشاره نشده و در کنار نام پدر يا مادر ايشان نيز کلمه سيد قرار داده نشده است و نام پدر ايشان نيز ميراسماعيل عنوان شده در کنار اين يادداشت کوتاه ، عکس هايي در اين باره قرار داده شده . دقت کردم ديدم وبلاگ مورد اشاره هيچ سابقه ديگري ندارد و تنها يادداشت آن همين است و ظاهرا فقط براي انتشار همين مطلب درست شده است ! با شماره تلفني که اين آدرس را برايم ارسال کرده بود تماس گرفتم ولي تلفن پاسخ نداد ، شايد از جنس شماره هايي است که فقط پيامک ارسال مي کنند.

    من قبلا شنيده بودم که در برخي مناطق ايران مانند شمال به کسي که فقط مادرش سيد است ، مير مي گويند اما در عين حال در مناطق ديگري از ايران بويژه مناطق آذربايجان به سادات هم مير گفته مي شود. به نظرم دو احتمال مي توان در اين باره داد ، احتمال اول اين است که اين وبلاگ و پيامک ها شيطنت سياسي باشد براي اينکه فردي يا سايتي يا چند وبلاگ حامي اين و آن ، خبر را منتشر کند و موجي ساخته شود مبني بر زير سئوال بردن سيادت يک نفر و بعد بلا فاصله اعلام شود که عده اي مي خواهند سيادت موسوي را هم انکار کنند و ... وا مظلوما وا اسلاما . البته اين احتمالي بدبيننانه است اما احتمالي خوش بينانه نيز مي توان داشت و آن هم اين که بگوييم صاحب اين وبلاگ با مراجعه به سايت کلمه (سايت رسمي آقاي موسوي) وقتي عکس شناسنامه آقاي موسوي را در دستانش ديده که در آن واژه سيد در برابر نام ميرحسين يا ميراسماعيل (پدر ايشان) قرار نگرفته و همچنين مادر ايشان هم در برابر نامش واژه سيد قرار نگرفته ، به خيال خودش کشف بزرگي کرده که بله ميرحسين موسوي سيد نيست . اگر احتمال دوم درست باشد، بايد قبل از تذکر به صاحب اين وبلاگ ، به ستاد آقاي موسوي و يا خود ايشان يادآوري کرد که اتقوا من مواضع التهم. چرا بايد ستاد آقاي موسوي و يا شخص ايشان از بکار بردن واژه سيد در تبليغات انتخاباتي ايشان اکراه داشته باشند و يا بد سليقگي کرده باشند، تا چنين برداشت نادرستي براي برخي ايجاد شود که آقاي موسوي سيد نيست . به هر ترتيب اميدوارم با توضيح بدون حاشيه سايت رسمي ايشان و متهم نکردن اين و آن ، جلوي اين خود زني سياسي يا بد اخلاقي انتخاباتي (که به دليل بي تدبيري آنها بوده) گرفته شود.

    نکته مهمتر از اين موضوع اين است که بايد بگوييم سيادت يا روحاني بودن يا هر يک از نشانه هاي مذهبي ديگر که در جاي خود ويژگي اي مثبت ، قابل احترام و ارزشمند شمرده مي شوند، قطعا در ميان ملاک ها و معيارهاي انتخابات رياست جمهوري به عنوان يکي از ويژگي هاي کانديداي اصلح شمرده نمي شوند، استفاده از اين نشانه ها نوعي سوء استفاده از اعتقادات ديني مردم است.

    + زنانه 
    ــ اسرائيل و آمريكا روابط ويژه ديرپايي دارند. امريكا نخستين كشوري بود كه ايجاد اسرائيل را در 1948 به رسميت شناخت.

    ــ اسرائيل نزديك‌ترين متحد غيرعضو ناتو آمريكا در خاورميانه، منطقه‌اي با اهميت حياتي از نظر جغرافياي سياسي براي آمريكا، است.

    ــ نزديكي رابطه بين آمريكا و اسرائيل در ميزان كمكي كه تل‌آويو از واشنگتن دريافت مي‌كند آشكار است. اسرائيل از پايان جنگ جهاني دوم بيشترين كمك را از آمريكا گرفته است. از 1949 تا 2006 واشنگتن بيش از 156 ميليارد دلار كمك مستقيم به اسرائيل داده است.
    ــ تا سال 2003 اسرائيل نزديك به يك سوم بودجه كمك خارجي سالانه امريكا را دريافت مي‌كرد. در سال 2005 امريكا بيش از 6/2 ميليارد دلار به اسرائيل داد كه فقط از كمك پرداختي به عراق (يا بودجه جنگ و غارت و كشتار در عراق‌ كمتر بود. در مقايسه با پول پرداختي به اسرائيل بايد گفت كه اردن در سال فوق 6/683 ميليون دلار، رواندا 77 ميليون دلار و اراضي اشغالي فلسطين (تشكيلات خودگردان فلسطين)‌ 2/348 ميليون دلار دريافت كردند (كه معمولا امريكا به طريقي آنها را از كشورهايي غير از رژيم صهيونيستي پس مي‌گيرد. اين كمك‌ها را به صورت فروش اسلحه يا كالاهاي امريكايي پرداخت مي‌كند كه در واقع بيشتر به اقتصاد امريكا كمك مي‌شود تا اقتصاد كشورهاي گيرنده.)

    ــ در گذشته اكثريتي از كمك مستقيم آمريكا به اسرائيل از طريق «اعتبارات حمايت اقتصادي آمريكا» پرداخت مي‌شد. واشنگتن اعلام كرده است اين كمك‌ها براي حمايت از ثبات در مناطقي پرداخت مي‌شود كه از نظر آمريكا اهميت استراتژيك دارند. با اين حال اسرائيل اين كمك‌ها را به اختيار كامل خود خرج مي‌كند نه با نظارت آمريكا.

    ــ آمريكا پول‌هايي نيز به اسرائيل قرض مي‌دهد كه تقريبا همه آنها پيش از شروع بازپرداخت بخشيده مي‌شوند. در «گزارش واشنگتن درباره امور خاورميانه» برآورد شده است كه اسرائيل از 1974 تا 2003 بيش از 45 ميليارد دلار از اين‌گونه «وام‌هاي» آمريكا برخوردار شد.

    ــ كمك مستقيم آمريكا به اسرائيل از سال 1996 به حد قابل‌توجهي كاهش يافته تا از وابستگي مالي اسرائيل كم شود. بنيامين نتانياهو نخست‌وزير سابق اسرائيل در ژوييه 1996 در كنگره آمريكا گفت: «ما فرآيند طولاني مدت كاهش تدريجي ميزان كمك اقتصادي سخاوتمندانه شما به اسرائيل را آغاز خواهيم كرد» (تا از كمك‌هاي غيرمستقيم با نام‌هاي ديگر برخوردار شويم)‌.

    حمايت سياسي

    ــ امريكا همواره به طور مستقيم از اسرائيل حمايت سياسي كرده است. واشنگتن در 1972 مانع از تصويب قطعنامه در شوراي امنيت سازمان ملل شد كه حملات اسرائيل به جنوب لبنان و سوريه را محكوم كرده بود. آمريكا براي اين كار براي دومين بار از قدرت وتوي خود در شوراي امنيت استفاده كرد.

    ــ آمريكا از سال 1972 از قدرت وتوي خود براي جلوگيري از تصويب 42 قطعنامه سازمان ملل كه اقدامات اسرائيل را محكوم يا از آنها بشدت انتقاد كرده بودند، استفاده كرده است. براي مثال آمريكا در سال 2006 مانع از تصويب قطعنامه 878 شوراي امنيت سازمان ملل شد كه خواستار آتش‌بس دوجانبه در نوار غزه شده بود.

    جان نگروپونته، سفير سابق آمريكا در سازمان ملل در سال 2002 گفت: رد كردن تمامي قطعنامه‌هاي سازمان ملل كه بدون محكوم كردن «گروه‌هاي تروريستي»، اسرائيل را محكوم كرده باشند، سياست آمريكا است. اين سخن اكنون به نظريه نگروپونته معروف شده است.

    كمك نظامي

    - در حالي كه از كمك اقتصادي آمريكا به اسرائيل طي 10 سال گذشته به ظاهر كاسته شده، ميزان كمك هاي نظامي آن بشدت افزايش يافته است. اين شامل كمك مالي نظامي هم مي‌شود.

    - قسمت اعظم برتري نظامي اسرائيل به اشكال گوناگون حمايت مستقيم آمريكا ، ازجمله كمك و - - بخشش‌هاي نظامي ــ مالي، كمك‌هاي تسليحاتي و حمايت در زمينه‌هاي فناوري وابسته است.

    - بين 1996 و 2006 اسرائيل 24 ميليارد دلار كمك مالي نظامي از آمريكا دريافت كرد.

    - سازوكار مالي اصلي براي كمك نظامي آمريكا به اسرائيل به صورت «تامين مالي نظامي خارجي» است. اين اعتبارات به دولت‌هايي داده مي‌شود كه فقط سيستم‌هاي تسليحاتي ساخت امريكا را خريداري كنند. حدود نيمي از بودجه كنوني «تامين مالي نظامي خارجي» به اسرائيل اختصاص داده شده است كه حق دارد 3/26 درصد كمك سالانه دريافت خود را كه درصد بسيار زيادي است، صرف خريد سلاح‌هاي ساخته شده از توليدكنندگان تسليحاتي داخل اسرائيل كند.

    - «اعتبارات حمايت اقتصادي آمريكا» نبايد براي مصارف نظامي اختصاص داده شوند، اما چون دولت‌هايي مانند اسرائيل موظف نيستند به آمريكا پس حساب بدهند كه اين پول‌ها را به چه مصرفي مي‌رسانند، اين پول‌ها را هم مي‌توان كمك نظامي مستقيم به اسرائيل به حساب آورد.

    - در ماه اوت 2007 يادداشت تفاهم تازه‌اي درباره كمك نظامي بين اسرائيل و آمريكا به امضا رسيد كه تضمين مي‌كند آمريكا طي دهه بعد ، از طريق «تامين مالي نظامي خارجي» 30 ميليارد دلار كمك نظامي در اختيار اسرائيل بگذارد.

    ــ اسرائيل، به عنوان نزديك‌ترين متحد امريكا در خاورميانه (با وجود رقابت شديد بعضي از كشورهاي منطقه براي خوش‌رقصي براي سران كاخ سفيد)‌ دسترسي ويژه به فناوري نظامي آمريكا دارد به طوري كه بودجه مربوط به پژوهش و توسعه بسياري از سيستم‌هاي نظامي اسرائيل را آمريكا تامين مي‌كند. - دو طرف طرح‌هاي نظامي مشتركي را به اجرا درآورده‌اند كه ازجمله مي‌توان به ايجاد سيستم موشكي پيكان اشاره كرد كه از سال 2000 فعال بوده است.

    - اسرائيل اهميت فراواني براي رابطه خود با آمريكا قائل است، اما با اين حال فناوري نظامي آمريكا را برخلاف مصالح آمريكا، به چين صادر كرده است. تجهيزات نظامي يكي از مهم‌ترين كالاهاي صادراتي اسرائيل است كه در سال 2006 حدود 4/4 ميليارد دلار از اين راه درآمد خالص آن بود.

    - براي چين، اسرائيل مسير دسترسي به فناوري پيشرفته نظامي غرب است. براي مثال اسرائيل در سال 1996 سيستم هشدار دهنده زود هنگام هوايي آمريكا را به چين صادر كرد و در سال 2005 كوشيد سيستم ضد رادار «هارپي كيلر» را به اين كشور بفروشد.

    اسرائيل يك قدرت هسته‌اي است

    - اگر چه امريكا يا اسرائيل هرگز اين موضوع را رسما تاييد نكرده‌اند اما همه مي‌دانند كه اسرائيل سلاح‌هاي هسته‌اي دارد. موردخاي وانونو در سال 1986 برنامه هسته‌اي اسرائيل را افشا كرد.
    - تعداد بمب‌هاي هسته‌اي اسرائيل كه در مركز پژوهش هسته‌اي ديمونا در بيابان نقب توليد شده 200 بمب برآورد شده است.
    ــ اسرائيل تاكنون پيمان عدم تكثير سلاح‌هاي هسته‌اي را كه در سال 1968 منعقد شده امضا نكرده است.
    ــ‌ آمريكا و اسرائيل سياست غير رسمي سكوت را در رابطه با توان هسته‌اي اسرائيل در پيش گرفته‌اند.
    ــ‌ ايهود اولمرت نخست وزير اسرائيل روز 12 دسامبر 2006 در مصاحبه با شبكه تلويزيوني ماهواره‌اي آلمان تاييد كرد كه اسرائيل داراي سلاح‌هاي هسته‌اي است.

    كمك آمريكا به اسرائيل با قوانين آمريكا مغايرت دارد

    ــ‌ كمك آمريكا به اسرائيل و چگونگي مصرف آن، معمولا با قوانين، منافع و سياست آمريكا مغايرت دارد.

    ــ براساس سياست آمريكا، كمك مالي به اسرائيل نبايد به‌وسيله اسرائيل در اراضي اشغالي به مصرف برسد. اما اسرائيل با مصونيت و خيال راحت كمك‌هاي آمريكا را در هر جا بخواهد مصرف مي‌كند.

    ــ‌ آمريكا قوانيني در ارتباط با كمك نظامي خارجي و صادرات تسليحات دارد. در «قانون كمك خارجي» سال 1961 تصريح شده كه «به كشورهايي كه حقوق بشر را نقض مي‌كنند هيچ‌ كمكي نبايد داده شود.» اما اسرائيل مدام حقوق بشر را در اراضي اشغالي فلسطين نقض مي‌كند.

    ــ‌ در قانون كنترل صدور تسليحات آمريكا مصوب 1976 آمده است كه «از سلاح‌هاي خريداري شده از آمريكا بايد فقط براي دفاع مشروع از خود استفاده شود.» اما ارتش اسرائيل فقط از سپتامبر 2000 تا 8 اوت 2007 بيش از 3354 غير نظامي فلسطيني را كشت كه اين رقم با كشتار از 1984 تا 2000 و از اوت 2007 تاكنون به صدها هزار نفر مي‌رسد.

    + مسلمون ايروني 

    دلخوش: دولت نهم معادل 10 سال گذشته فعاليت عمراني داشت
    عضو كميسيون اقتصادي مجلس گفت: دولت نهم با 5/2 برابر كردن اعتبارات عمراني توانست معادل 10 سال گذشته فعاليت عمراني داشته باشد.
    + نه به احمدي نژاد 

    به احمدي نژاد راي نمي دهم به اين دلايل

    1- علي کردان
    2- اسفنديار رحيم مشايي
    3- هاله نور
    4- تغيير 12 وزير و معاون رييس جمهور
    5- مهرداد بذرپاش
    6- کاغذ پاره ناميدن مدارک آکادميک
    7- وضعيت اسفناک مديريت ورزش کشور
    8- مواضع، اظهارات و آمارهاي غلوآميز در مورد کارکرد دولت
    9- بسته و محدود بودن تيم همراه کارشناسي و مشاوره اي
    10- مقابله با تصميمات و مصوبات مجلس
    11- تندرو، متعصب و بي اخلاق بودن بسياري از طرفداران نزديک
    12- بيش از اندازه عوامانه صحبت کردن
    13- ضربات سنگين ناشي از تحريم بر ركود توليد و تجارت خارجي ايران بدليل سياست خارجي تهاجمي و غير كارشناسي دولت نهم

    واگر 4 سال ديگر ايشان تكرار شوند حقيقتا بايستي براي حاكميت نظام جمهوري اسلامي احساس خطر كرد.
    البته ايشان داراي نقاط قوت و امتيازاتي هستند، اما دلايل بالا براي راي ندادن کافيست !

    خدا شما را از خواب غفلت بيدار كند

    پاسخ

    به موسوي راي نميدهم چون:1-خاتمي از او حمايت کامل ميکند و خاتمي يعني: عيدي هفت ميليوني به هر يک از وزرايش 2-مدارک دانشگاههاي جعلي خارجي عده اي از مديرانش 3-پارتي بازي فراوان در مديريتش 4-عدم تواناييش در برقراري امنيت در غائله 18 تير که در آن علاوه بر تعرض اراذل به نواميس و جان مردم بسياري از مغازه ها و بانک ها هم آسيب ديدي.موسوي، خاتمي و همرديفانشان ايران را فقط تهران ميدانند و کوچکترين اهميتي به شهرستانها وروستاها نمي دهند مگر قبل از انتخابات و براي کسب راي و فريب دادن مردم ساده آن مناطق. نمونه بارزش: وقتي در زلزله بم مردم درگير و نيازمند به حضور و نظارت مستقيم رئيس جمهورشان داشتند جناب خاتمي و هم حزبي هاشان در ميتينگ هاي تبليغاتي انتخابات براي راي آوئردن دست و پا ميزدند . انقدر افتضاح شان بالا گرفت که رهبر عزيزمان مجبور شدند در اين سن و سال با آن شرايط و آب و هوايي بم ميان مردم زلزله زده بروند و از آنها دلجويي کنند و خود بر امور نظارت کنند.در حاليکه ميلياردها تومان کمک به مردم بم ارسال شد معلوم نشد در دولت دوم خرداد کجا رفت؟! - به موسوي راي نميدهم چون از نظر او و هم حزبي هايش مردم يعني فقط پولدارها و سينه چاکان غرب.- به موسوي راي نميدهم چون انقدر ترسو است که حتي حاضر نيست زبانا از مردم فلسطين دفاع کند و اسرائيل و آمريکا را دشمن بدارد.- به موسوي راي نميدهم چون مدافع او خاتمي است کسي که هنگام تشکيل دولت ميان انهمه زن نخبه و کارآزموده خانم ابتکار را فقط به خاطر پارتي برادرش انتخاب کرد.- به موسوي راي نميدهم چون او و هم حزبي هايش فريب کارند چون در تهران عکس هاي روشنفکريش به در و ديوارها زده شده و در قم عکسش با مقام معظم رهبري و علما. در حالي که موضعگيري هايش را هيچ يک از علما و مراجع تائييد نمي کنند. من به آدم دروغگو و فربيب کار راي نميدهم.- به موسوي راي نميدهم چون او و همدستانش به جاي دلايل منطقي و بالا بردن خود، براي کسب آرا از کثيف ترين روش که تخريب رقيب و بي ادبي به او بود استفاده ميکنند. اگر باور نداريد نخ اس ام اس هاي مخرب و بي ادبانه را بگيريد ببينيد صدا از کدام ستاد بلند مي شود؟!- به موسوي راي نميدهم چون چهارسال براي بريدن ريشه هاي دوانده شده فساد کم است و باز هم به دکتر احمدي نژاد راي خواهم داد.اگر بيداري ما در لغت نامه شما خواب است لطفا بيدارمان نکنيد!
    با سلام
    مطلب خوبى بود
    ما كه عكسهاى خاطره‌انگيز شما را نديديم ولى با توصيف شما تا حدى حسش كرديم
    مطلبتون رو كش رفتم و تو پيام‌رسان لينك دادم
    پاسخ

    سلام. عکس دسته جمعي مان در دفتر حزب الله در بيروت و همچنين عکسمان با مادر عماد مغنيه بر سر مزار آن شهيد را در يکي از مطالب با عنوان«عاشقانه»گذاشته بوديم!
    + يه دوست سابق 
    ايشان بيش از آنکه رئيس جمهور ايران باشن رئيس جمهور فلسطين و لبنان و سودان و ... هستن
    منم اگه جاي لبنانيها بودم خوشحالي ميکردم که سالانه حدود يک ميليارد دلار پول نفت ملت ايران براي لبنان و حزب الله واريز بشه
    پاسخ

    وقتي منافع امريکا اقتضا ميکند که علاوه بر کمک هاي ميليارد دلاري و ارسال اسلحه و بمب و مدرنترين وسايل جنگي حاضر است تمام کشورش را فداي اسرائيل کند در حاليکه حتي دين مشترک و قوميت مشترک هم ندارند و حتي در يک قاره هم نيستند، ما که با لبنان و فلسطين از نظر: تاريخ، نژاد، دين، مذهب، زبان و از همه مهمتر ايدئولوژي و مکتب اشتراکات فراواني داريم حتي مردم حق ندارند از جيب خودشان کمکي به مردم ستم کشيده آنجا بکنند؟ درحاليکه از هر لحاظ منافع ملي ما ايجاب ميکند مانع نابودي لبنان و فلسطين شويم. چرا که طبق گفته خود اسرائيل و امريکا لبنان و فلسطين خط مقدم ايران است.لطفا فقط جلو پاتون رو نگاه نکنين!
    + فتحي 
    مطلب قشنگي بود
    سوريه رفتين التماس دعا