• وبلاگ : گل دختر
  • يادداشت : بخدا اين تحجر نيست
  • نظرات : 8 خصوصي ، 39 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + و 
    ژان فرانسوا کپه به عنوان رئيس حزب يو ام پي مجمع ملي فرانسه مورد انتقاد متحدان سياسي خود قرار گرفت.

    برنارد آکواير سخنگوي مجمع ملي فرانسه اين اقدام کپه را پيش از موعد و نابهنگام توصيف کرد.

    هيئتي از قانونگذاران براي بررسي شش ماهه درباره روبنده تشکيل شده و قرار است تا پايان ماه جاري ميلادي درباره ضرورت ممنوعيت روبنده توصيه هايي ارائه کند.

    لورنت وکيه وزير کار فرانسه در انتقاد از کپه که عضوي از حزب سياسي خود است وي را به استفاده از اين اين بحث براي ارتقاء شخصي متهم کرد چرا که وي در انتظار نتايج و دستاوردهاي بررسيهاي هئيت تشکيل شده نمانده و اين طرح را پيش از موعد ارائه کرده است.

    سارکوزي اين بحث را ماه ژوئن درباره روبنده آغاز کرد و اظهار داشت که فرانسه از اين نوع پوشش استقبال نخواهد کرد.

    سال 2004 نيز قانوني مسلمانان را از پوشيدن روسري و ساير نمادهاي بارز ديني در کلاسهاي درس منع کرد که اين قانون مشکلات بسياري براي دختران محجبه محصل به همراه داشت، اين درحالي است که اقليت بسيار کوچکي از زنان مسلمان در فرانسه از روبنده استفاده مي کنند که حضور آنها در جامعه چندان مشخص نيست، از سوي ديگر پوشيدن روبنده از واجبات دين اسلام نيست و زنان مسلمان خود آن را انتخاب مي کنند.

    درحالي که پيروان اسلام پس از کاتوليک دومين جمعيت بزرگ ديني کشور فرانسه هستند و جامعه مسلمان اين کشور بزرگترين جامعه اقليت اروپا را تشکيل داده اند اما مقامات فرانسه نگران هستند اين نوع پوشش راهي براي نفوذ ايدئولوژي افراط گرايانه باشد، واهمه و ترسي که تنها به واسطه اشاعه باورهاي نادرست درباره اسلام به وجود آمده و ناشي از اسلام هراسي است.

    اين درحالي است که بسياري از فعالان حقوق بشر نسبت به نقض حقوق فردي به دنبال ممنوعيت روبنده ابراز نگراني کرده اند.

    رويکرد کپه در اين طرح براساس نظم و امنيت است. ماده يک پيشنهاد وي تصريح مي کند که هيچ کس در اماکن عمومي و خيابانها نبايد از پوشش يا زيورآلاتي استفاده کند که چهره وي را بپوشاند به جز افرادي که انگيزه هاي قانوني داشته و اين اقدام آنها از نظر قانوني به رسميت شناخته شده است.

    بخش دوم اين ماده اشاره مستقيمي به رويدادهاي فرهنگي و کارناوالهايي چون "ماردي گرس" است. اين کارناوال سه روز پيش از ايام توبه کاتوليکها برگزار شده و طي آن پيروان اين کليسا در کاروانهاي شادي در خيابانها رژه مي روند.