• وبلاگ : گل دختر
  • يادداشت : جذب حداكثري مردان
  • نظرات : 0 خصوصي ، 44 عمومي
  • تسبیح دیجیتال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
       1   2   3      >
     
    + علي 


    از سايت خوبتون واقعا ممنون

    واقعا که گل دختر هست.کاش خيلي ها ازتون ياد بگيرن.

    التماس دعا

    + سيما 
    خشونت عليه زنان به خاطر مسايل جنسي بستگي به فرهنگ هر جامعه دارد. من رشته ي جامعه شناسي مي خوانم. طبق تحقيقات انجام شده در آمريکا از هر شش زن آمريکايي يک زن در طول زندگي خود مورد تجاوز قرار مي گيرد.در ايران هم اين اتفاق مي افتد اما بيشترين تظاهر خشونت جنسي نسبت به زنان غير خانواده به همان صورتي است که ما آن را خشونت هاي خياباني و نيز تهيه فيلم ها و بلوتوث هاي ناموسي از زنان مي شناسيم. نکته ي ديگر اينکه در آمريکا تماس هاي جنسي قبل از ازدواج امري عادي تلقي مي شود و تقاضاي آن از يک زن از طرف همکلاسي يا دوست پسر خشونت تلقي نمي شود در حالي که در ايران درخواست اين کار از غير همسر ناهنجاري و کژروي تلقي مي شود که در بسياري از موارد اين درخواست از سوي دوست پسر يک دختر صورت مي گيرد و از نظر جامعه تهديد جدي تلقي مي شود.
    نکته ي ديگر نمادها در جوامع مختلف هستند که حاوي پيام خاصي هستند. نماد نشانه اي است که مفهوم ديگري را بيان مي کند. در جامعه آمريکا که انديشه هاي ليبرال غالب است روابط جنسي و درخواست آن از کسي بسته به نظر هر فرد است . بنابراين نماد خاصي مثل پوشش خاص وجود ندارد که نشانه ي عدم تمايل زن به رابطه ي جنسي باشد. اما در ايران نهاد خانواده اهميت بسيار دارد و روابط جنسي نبايد خارج از آن باشد تا موجوديت اين نهاد به خطر نيافتد. چون زنان بيشتر در معرض اين تهديدات قرار مي گيرند نمادهاي خاصي به وجود آمده اند که بيانگر عدم تمايل زن به برقراري رابطه ي دوستي با مردان تلقي مي شود هر چند اين دوستي به رابطه جنسي ختم نشود. اين نماد پوشش هاي خاصي است که هر زن بسته به ميل خود از يکي از آنها استفاده مي کند. مثل مانتوهاي بلند يا روسري که کاملا موها را بپوشاند يا عدم پوشيدن لباس هاي چسبان يا چادر و کلا هر لباسي که سر و بدن را کاملا پوشش دهد. متلک گفتن در ايران شکل خفيف تر خشونت جنسي است که به دليل تغييرات ارزشي در جامعه متداول تر شده است . در مورد اين نوع خشونت شواهدي وجود دارد که براي همه ي زنان اتفاق مي افتد اما براي زنان پوشيده کمتر است اگرچه هست. اما در مورد دسته ي دوم مسايل زنان که شرح داده شد نمادها به خوبي مانع از اين خشونت ها مي شود . البته با توجه به حساسيت اين مسايل در ايران بايد اين توضيح را بدهم که اولا اين يک تحليل بر اساس رشته ي جامعه شناسي است و اصل اول در اين علم بي طرفي ارزشي است. پس گفته هاي من به معني هواداري از يک طرز فکر نيست بلکه صرفا يک بررسي فرهنگي است. دوما با توجه به اينکه مسايل جنسي در ايران حساسيت فراوان دارد بايد بگويم که منظور من اين نيست که دختراني که حجاب زيادي ندارند تمايل به روابط جنسي دارند يعني نبودن اين نماد به معني تمايل نيست. اما بودن آن نشانه حتمي و قطعي عدم تمايل است. از طرف ديگر بايد بگويم که علت خشونت هاي جنسي در ايران به هر شکل اين تفکر است که تنها زنان مسئول بروز اين خشونت ها هستند و اقدام خاصي از سوي خانواده ها براي دروني کردن هنجارهاي جنسي در پسرانشان صورت نمي گيرد و حتي ادبيات حاکم در جامعه آنان را ناديده ميگيرد. اما وقتي از حجاب حرف مي زنيم ناخودآگاه به دين اسلام اشاره مي کنيم. دين در ايران هنوز هم يک نهاد قوي است و اثرگذار است اما واقعيت اين است که بسياري از آموزه هاي آن ناديده گرفته مي شود. در حالي که در اسلام تاکيد فراوان بر خودداري مردان از خشونت جنسي شده است . مثل پرهيز از نگاه به زنان غير خانواده و يا عدم لمس بدن زنان و پرهيز از زنا با زنان و مسايلي از اين قبيل. اين جمله ي آخر را به عنوان يک دختر ايراني مي گويم که اگر اسلام مد نظر است بايد تک تک آموزه هاي آن را اجرا کرد و همه ي آن را قبول کرد. و اين جمله را به عنوان يک جامعه شناس مي گويم که وقتي قسمتي از هنجارهاي يک نهاد اجرا نمي شود آن نهاد کارکرد خود را نخواهد داشت. يعني اگر همين طور به تاکيد بر پرهيز زنان و سرزنش کردن آنها بپردازيم اما همان طور که هيچ کس انکار نمي کند مردان را ناديده بگيريم و منفعل در خشونت جنسي بدانيم بايد منتظر ناامني هاي وسيع زنان در جامعه باشيم. خود من نفر اول که با اين که چادري و کاملا محجبه هستم و هيچ مردي با من دوست نشده اما بازهم به دليل ناامني تمايل به اشتغال ندارم.

    با سلام خدمت خواهر محترمم ...

    الحمدالله كه جواب بنده را نه از طريق ايميل مي دهيد نه از طريق دوستانتان ( خانم گلصنم) .

    علي كل حال بنده قسمتي از پست زيبايتان را با ذكر منبع در سايت كشف اليقين آوردم .

    http://forum.msadra.ir/thread-755-post-4036.html#pid4036

    موفق باشيد .

    پاسخ

    سلام. به چه اسمي ايميل زديد؟ بنده با خانم گلصنم هم آشنايي نزديك ندارم.

    سلام دوست عزيز

    واقعا زيبا بود

    التماس دعا

    همواره موفق باشيد

    سلام دوست گرامي

    واقعا زيبا نوشته بوديد

    التماس دعا

    همواره موفق باشيد

    + ح.ح 

    سلام

    جواب يکي از پستهاي قبليتون/ چون ارسال نميشد اومدم توي اين پست جواب گذاشتم / پست کارهر زن نيست

    واقعا شک داريد؟ شک داريد که مسئوليت زنان از همه مسئوليت هاي دنيا سخت تر و ظريف تر و هنري تر و بزرگ تره ؟

    اينجانب يک فقره انسان ذکور ساکن ايران ، شک ندارم که همين کارهاي به ظاهر ساده اي که شما (احتمالا) بخاطر شور و حال جواني و از همه مهمتر تقوي و ايماني که داريد ، آسون مي پنداريد

    سخت ترين و پيچيده ترين و عجيب ترين و ... کارهاي اين عالمند و از همه مهمتر به شدت به کارهاي خداوند شبيهند!


    سلام
    مقاله تحليلي خيلي قشنگي بود خدا قوت....جالب وخواندني
    البته اينجا همه خانوم هستن...ماهم فقط امديم بگيم خداقوت
    + داود 
    بازار فحش دادن به ولايت فقيه و دار و دسته اش به خاطر گرانيهاي اخير بيش از پيش گرم است.ميليونها فحش
    + داود 

    حجاب اجباري بزرگترين ابزار سازي از زن است.

    شما جلوتر از يه قدميتون رو نميبينيد. كي ميخوايد به ديد "عورت" و موجودي سراسر مفسده كه حتي صدا و حرارت بدنش(!) هم مشكل زا و مفسده انگيز هست به زن نگاه كنيد. اين نگاه پايين تنه ايتون رو بندازيد دور و به زن اينقدر توهين نكنيد

    + مريم 
    گا دختر جان شما خودتون از اين مقاله به اين نتيجه رسيديد که اگر زني در خيابان بهش توهين مي شه يا متلک مي شنوه به خاطر اين هست که لباسي پوشيده که از نظر شما مناسب نيست. مثلا تنگه يا نازکه يا کوتاه و يا آرايش کرده. بعد به من مي گيد مقاله راجع به خيابون آمريکا نيست.. منم مي دونم که مقاله چي گفته. ايراد من به استدلال شماست. اگر اين حرف شما درست باشه بايد در خيابان هاي باقي نقاط دنيا هم چنين برخوردهايي از طرف مردان ديده مي شد. مثلا يکي ديگه از نقاط دنيا آمريکا هست و لباس زنان در خياباهاي ايران به مرتب پوشيده تر از لباس زنان در خيابان هاي آمريکا هست. چرا آقايون به خودشون اجازه متلک گفتن و توهين کردن به يک زن رو به خاطر پوشش نمي دهند؟ اگر دليل ايني هست که شما گفتيد بايد اينجا هر روز شاهد هزار و يک متلک و توهين مي بوديم. پس چرا تا حالا من حتي يک مورد توهين هم نديدم؟ از قوانين نانوشته جامعه در سال هاي گذشته اين بود که زن چرا بايد درس بخوانه. اصلا مدرسه براي زنان نبوده. آيا اين قانون نانوشته درست بوده؟ يعني صرف اينکه يک قانون نانوشته داريم پس بايد تا ابد حفظش کنيم و فکر کنيم درسته؟ الان هم عرف جامعه ما غلط هست. بايد سعي کرد عرف رو تغيير داد نه که صورت مسئله رو پاک کرد. باز هم ازتون مي خوام که بهم بگيد به نظر شما چرا اينجا هيچ توهين و متلکي نسبت به زنان نيست ولي ايران و به خصوص در تهران اين مسئله اين قدر زياد هست؟
    پاسخ

    جواب اين صحبتتون يه پست مفصله. خلاصه اش اينكه اينجا هنوز هم جنس زن جذابه كه متلك مي شنوه! اما توي آمريكا چي؟
    قبل از اينها،بايد به حجاب کساني التفات شود که خود را محجبه ميدانند. آفت اصلي در آنهاست نه در کساني که ميدانند بي حجابند.
    کساني که حجاب غلط دارند. و اين حجاب غلط را ترويج ميدهند و هم حرف احدالناسي را پذيرا نيستند.
    از اشتباهات در پوشش-لباسهاي رنگي و باز و استفاده از چادر تنها براي اسمش-تا اشتباهات رفتاري-ارتباطات صميمي با مردها درسطوح مختلف-.مشکل اصلي آنجاست..
    پيام من خصوصي نبود،ولي پارسي بلاگ با مرور گر من مشکل دارد،پيام عمومي نميگيرد.اگر تشخيص داديد قابل نمايش است(!)لطفا عمومي اش کنيد.
    ممنون.
    آرش سالاري.
    + ... 
    فکر ميکنم 1 کامنت نوشتم ولي منتشر نشد
    شخص شما استانه تحمل خيلي پاييني داريد بر عکس 2 نويسنده ديگر.
    از اين بابت متاسفم.
    + نورياب 
    با تشکر ازشما به خاطر وبلاگ خوبتان
    از طلاب علاقمند به کارهاي تحقيقي- ديني دعوت به همکاري مي شودعلاقمندان به وبلاگ
    www.nooryab@parsiblog.com
    مراجعه نمايند
    + مريم 
    گل دختر جان اول اينکه شما جواب قسمت اول کامنت منو نداديد. من الان آمريکا زندگي مي کنم و در طي اين دو سالي که اين جا هستم حتي يک با هم نديدم به خانومي متلک گفته شه يا توهين جنسيتي بشه. تا حالا نگاه هيچ مردي رو خيره به خودم نديدم. دوم هم اينکه پس فرديت زن چي مي شه؟ يعني زن بايد به خاطر برداشت مردم از لباس و حجابش جوري زندگي کنه که ديگرون مي پسندند؟ ضمن اينکه اين قضاوت عمومي قابل تغيير هست. همون طور که الان جامعه رو به اين سمت برديم که مردان زيادي تمايل به متلک گفتن و چشم چروني دارند مي شه جامعه رو به سمتي برد که اين اتفاق ها نيفته.
    پاسخ

    اولا دقت كنيد كه اون مقاله در مورد نگاه سينماگران به جنس زن بود نه در مورد خيابان هاي آمريكا! به نظرت ميشه از ديوار كسي بالا بريم و بگيم قصد دزدي نداشتيم؟ يه سري قوانين نانوشته توي جوامع هست كه نميشه منكرش شد. وقتي قضاوت اكثر مردم اينه كه خانوماي شل حجاب قصد ابراز جنسي دارند و اين به يه جور ادبيات در جامعه تبديل شده، اگر كسي بخواد به چشم يه خانم خوب و عفيفه ديده بشه حتما از اين ادبيات دوري مي كنه. نمي كنه؟
       1   2   3      >