سفارش تبلیغ
صبا ویژن

یک ...صداقت فاطمه

ارسال‌کننده : گل دختر در : 86/4/13 11:58 عصر

خدایا تو را به فاطمه صدیقه سوگند ما را یاری نما راستگو باشیم که صداقت سرآمد گشایش همه کارهاست .
فاطمه زهرا(س) در گفتار و کردار به حدی راستگو بوده اند که دارای چندین لقب گشته اند . مانند : صادقه ، صدیقه و صدوقه .
رسول خدا (ص) فرمودند : یا علی! فاطمه، دخترم را به چیزهایی سفارش کرده ام تا آنان را به تو برساند . پس تو آنان را انجام ده که او راستگوست و راستگویی در ذات اوست .
سپس زهرا را در آغوش گرفت و سرش را بوسه زد و فرمود : فاطمه جان! پدرت فدایت باد*.


اگر راستگویی تنها دروغ نگفتن باشد می توان بسیاری از انسان ها را راستگو دانست . آنان که در موقع مشاهده ظلمی سکوت پیشه می کنند مسلم است که دروغی نگفته اند؛ اما راستگو هم نیستند .
راستگو یعنی کسی که نه تنها دروغ نمی گوید بلکه همواره حرف حق می گوید . از پلیدی بیزار است و می خواهد گفتار راستین را به گوش همه برساند . در مقابل ظلم سکوت نکرده از ولی زمانش دفاع می کند .
و فاطمه، صدیقه بود

___________________________
*
بحار الانوار، ج22، ص490، روایت36





کلمات کلیدی :

شهر فرنگ ،‏چادر از همه مدل و رنگ

ارسال‌کننده : گل دختر در : 86/4/12 11:50 عصر

برای شکستن سکوت 15 روزه و پیشواز هفته گرامیداشت مقام زن ،  سرآغاز نوشتن در تابستان 86 و قالب جدید .

قم ، تنها رودخانه آسفالت جهان ، نمایشگاه سیمای حجاب در کشورهای اسلامی .
بیشتر نمایشگاه شامل معرفی انواع چادر بود شامل:
چادر ایرانی مدل دانشجو، چادر ایرانی(ملی) آستین از سرشانه، چادر ایرانی آستین از آرنج ، چادر ایرانی کلوش ، عبای ایرانی ، چادر شالدار و طرح هایی برای پوشش پزشکان و چادر فرم .
بیشتر از اینکه بازدید کننده پی به جمال و جلال حجابها ببرد نامتوازن بودن مانکن ها و چادرهایی که به تنشان زار می زد جلب توجه می کرد . کانه ارواحی که دست به دست هم داده بودند !

چهره ای پوشیه به روی که چشمان آبی و زلفانش مرکز توجه هر بیننده ای است .

هنوزبرخی نمی دانند که بنای حجاب بر پوشیدگی است نه زیبایی . آن مانکن هایی که برای نمایش انواع لباسهای مجلسی و ... خلق شده اند بنا نبوده مقنعه چانه دار بپوشند و چادرکش دار سر کنند .
زیبایی حجاب در عفاف است و آنرا باید به چشم دل دید .




کلمات کلیدی :

برای آن که بخواهد

ارسال‌کننده : در : 86/4/1 1:33 صبح

□ «... ایاک نعبد و ایاک نستعین ... اهدنا الصراط المستقیم ...»؛ عجب مصیبتی شده این مستقیما! چقد امروز به خاطر همین مستقیم معطل شدم، چقد خسته شدم، آخرشم پیاده ... ولی خب، خوب شد پیاده اومدم و صابری رو دیدم، چقدر عوض شده بود! دو سال بیشتر نیست که ندیدمش ولی به قاعده ده سال بزرگ‌تر شده!
یادش بخیر ... چه روزایی داشتیم ... چقد می‌خندیدیم و اذیت می‌کردیم. خنده‌هایی که امروز اثری ازشون توی چهره‌اش ندیدم، خنده‌هایی که امروز جاشون رو به غم‌های بزرگ دادن ... ولی این صابری هر چقدر هم عوض شده باشه، هنوزم همون قدر دقیق و ریزبینه، هیچ‌کس غیر از اون نمی‌تونست بفهمه خط اتوی چادرم کجه ... آخ آخ یادم باشه نمازم که تموم شد، برم درستش کنم که فردا کلی کار دارم ... خدا کنه تو مصاحبه قبول بشم، شاید ... «الله اکبر، الله اکبر، الله اکبر»
ـ‌ قبول باشه خانومی، التماس دعا
ـ‌ قبول حق باشه، محتاجیم.


□ «آیت الله العظمی بهجــت» ـ مد ظله العالی ـ در پاسخ به شکوه از عدم حضور قلب در نماز بیان داشتند:
احساس لذت در نماز، دو سری مقدمات دارد:
1. مقدمات خارج از نماز: این که انسان گناه نکند تا نورانیت در دلش راه یابد.
2. مقدمات در خود نماز: این که باید حصاری دور خودش بکشد تا غیر خدا داخل نشود. البته گاهی بی اختیار توجهش مشغول غیر می شود ولی به محض التفات باید قلبش را از غیر خدا منصرف کند.
و سپس این حدیث را از امام علی ـ علیه السلام ـ‌ نقل کردند که:
«اعلم ان کل شی من عملک تبع لصلاتک، افضل اصلاح الصلوه ادائها فی اوائل اوقاته، و اعلی اصلاحها الاقبال بالکل فیها علی الله تعالی»

:بدان همه کارهای تو تابع نمازت است؛ برترین اصلاح نماز آن است که نماز را در اول وقت به جای آوری و والاترین راه اصلاح نماز آن است که در نماز با تمام وجود به خداوند روی آوری.
و ایشان ادامه می‌دهند: و بدان که نماز در اول وقت به توجه تام به خداوند منجر می‌شود ... برای آن که بخواهد.




کلمات کلیدی :

<      1   2   3      

الکسا